Betalning

Betalningsalternativ

Svea Checkout - Vi sambarbetar med Svea ekonomi AB (publ) och erbjuder flera olika betallösningar genom tjänsten Checkout.

Kortbetalning - I samarbete med Svea Ekonnomi AB(publ) erbjuder vi kortbetalning. E-handelslösningen är certifierad för PCI-DSS Level 1. Det betyder högsta möjliga säkerhet för dig som kund.

Delbetalning - I samarbete med Svea Ekonomi AB(publ) erbjuder vi delbetalning, du tecknar ett kontokreditavtal och kan därmed delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Har du några frågor så kan du ringa 08 – 514 931 13 för närmare information. Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.

Kontobetalning - I samarbete med Svea Ekonomi AB(publ) erbjuder vi konto betalning. Med konto kan du själv välja vad du vill betala varje månad. När du använder konto samlas dina köp på en månads faktura som du sedan kan betala av i din egen takt . På din månadsfaktura syns det lägsta beloppet du behöver betala, men du kan självklart alltid välja att betala ett högre belopp för att bli klar med din betalning snabbare. Faktura avgift 29kr Ränta 19.75%

Faktura - I samarbete med Svea Ekonomi AB(publ) erbjuder vi betalning mot faktura med 14 dagars betalnings villlkor från och med att ordern är expederad. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Haunterwear överlåtna till Svea Ekonomi AB (publ). Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Betalningstiden är alltid minst 14 dagar från fakturadatum. För mer information om betalningsvillkor, se Butikens villkor. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Bankbetalning - Betala via din bank med hjälp av Trustly. Trustly är ett licensierat betalningsinstitut godkänt och under tillsyn av Finansinspektionen. Vi har en europeisk Payment Services Provider-licens (PSP) i enlighet med Payment Service Directive (PSD, 2007/64/EC). Du behöver inte registrera dig för att använda Trustly och vi lagrar ingen information som kan användas för att komma åt ditt bankkonto. Trustly använder den allra högsta tillgängliga krypteringsstandarden ovanpå din banks egna säkerhetssystem.