Leverans

PGA Inventering 3-5jan kan leveranstiden bli lite längre än normalt

Fraktkostnader

Det är fri frakt på beställningar med ett ordervärde på över 1000 SEK. Vid köp under är det en fraktkostnad på 49 SEK. Om du i din beställning väljer Uthämtning i butik så är frakten kostnadsfri.

Leveranstid

Normal leveranstid på beställningar är cirka arbetsdagar 3 dagar. Under högsäsong kan det ta lite längre tid.

Frakt

Vi skickar våra beställningar med Postnord/DHL/Schenker. Du kan även välja att hämta beställningen hos närmaste återförsäljare. Se återförsäljare här. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Eventuella skador på produkter

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån, brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.