Villkor

LEVERANSVILLKOR

Normal leveranstid är cirka 3 dagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.

Vi skickar beställningar med Postnord/DHL/Schenker. Du kan även välja att hämta beställningen hos närmaste återförsäljare.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån, brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Fri frakt över 1000:- i ordervärde. Vid köp under 1000:- är fraktkostnaden 69:-. Fri frakt vid uthämtning i butik.

ÅNGERRÄTT/REKLAMATION*

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador.

Fri retur vid användandet av medskickad retursedel. Vi återbetalar alltid hela värdet av varan, återbetalningen sker via Svea.

Vid byte uppge tydligt vilken storlek/färg/modell ni önskar. Ny vara skickas ut inom 2dagar från det att returen nått vårat lager.

Vid byten/returer skall varorna vara i oförändrat skick.

BETALNINGSALTERNATIV

SVEA CHECKOUT
Vi sambarbetar med Svea ekonomi AB (publ) och erbjuder flera olika betallösningar genom tjänsten Checkout.

KORTBETALNING
I samarbete med Svea Ekonnomi AB(publ) erbjuder vi kortbetalning. E-handelslösningen är certifierad för PCI-DSS Level 1. Det betyder högsta möjliga säkerhet för dig som kund.

DELBETALNING
I samarbete med Svea Ekonomi AB(publ) erbjuder vi delbetalning, du tecknar ett kontokreditavtal och kan därmed delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Har du några frågor så kan du ringa 08 – 514 931 13 för närmare information. Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.

KONTOBETALNING
I samarbete med Svea Ekonomi AB(publ) erbjuder vi konto betalning.

Med konto kan du själv välja vad du vill betala varje månad. När du använder konto samlas dina köp på en månads faktura som du sedan kan betala av i din egen takt . På din månadsfaktura syns det lägsta beloppet du behöver betala, men du kan självklart alltid välja att betala ett högre belopp för att bli klar med din betalning snabbare. Faktura avgift 29kr Ränta 19.75%.

FAKTURA
I samarbete med Svea Ekonomi AB(publ) erbjuder vi betalning mot faktura med 14 dagars betalnings villlkor från och med att ordern är expederad.

För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år.

Du får inte ha några betalningsanmärkningar.

Samtliga fakturor är av Haunterwear överlåtna till Svea Ekonomi AB (publ).

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Betalningstiden är alltid minst 14 dagar från fakturadatum. För mer information om betalningsvillkor, se Butikens villkor. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad.

Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

BANKBETALNING
Betala via din bank med hjälp av Trustly.

Trustly är ett licensierat betalningsinstitut godkänt och under tillsyn av Finansinspektionen. Vi har en europeisk Payment Services Provider-licens (PSP) i enlighet med Payment Service Directive (PSD, 2007/64/EC).

Du behöver inte registrera dig för att använda Trustly och vi lagrar ingen information som kan användas för att komma åt ditt bankkonto. Trustly använder den allra högsta tillgängliga krypteringsstandarden ovanpå din banks egna säkerhetssystem.

MINIMIORDRAR

Minimiorder är 50 kr inklusive moms.

PERSONUPPGIFTSLAGEN

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

SMS-UTSKICK

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

TVIST

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/